FENTAB

Om oss

Ring oss på

Om oss

Fentab

Målgrupp

Fentab riktar sig till företag, organisationer och privatpersoner som söker en pålitlig och ansvarsfull entreprenadpartner. Våra tjänster är lämpliga för en bred målgrupp såsom fastighetsbolag, byggföretag, industrier, offentliga organisationer och privatpersoner som vill ha kvalitativa lösningar på sina projekt.

Arbetssätt

Hos Fentab är det kunden som står i fokus där vi erbjuder lösningar som är hållbara och har ett långsiktigt resultat. Vi är lyhörda och engagerade i våra kunders behov och arbetar hårt för att säkerställa att vi alltid uppfyller deras krav. Vi är strukturerade, samarbetsvilliga, nyfikna och strävar efter att hålla en hög nivå av ordning och reda ute på arbetsplatsen. Vi är flexibla och har ett fint bemötande när vi kommunicerar med våra kunder och kollegor. Vi är hjälpsamma och jobbar efter att ständigt förbättra våra tjänster för att möta våra kunders behov. Vi strävar efter att minimera misstag och tar alltid hänsyn till riskbedömning. Tydlighet är en viktig del i vårt arbete.

Arbetsmetoder

Oavsett om det är ett nytt byggprojekt eller en renovering så har vi tjänsterna för att uppnå önskat resultat. Vi har mångsidighet och ett brett utbud av maskiner vilket gör det möjligt för oss att arbeta i en mängd olika miljöer, det säkerställer att ni får skräddarsydda lösningar för era behov. Med hjälp av bra arbetsmetoder, teknik och utrustning kan vi säkerställa att våra tjänster är säkra för våra arbetare och för miljön.

FENTAB

Upplev professionell betonghåltagning, stambyte och rörinspektion samt markarbete med oss!
Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och ta ditt projekt till nästa nivå.